Consultanță de risc și asigurări

Evaluăm și asigurăm riscurile generate de afacerea ta!

Prin acest serviciu vă oferim un cadru pentru a înțelege și răspunde incertitudinilor și oportunităților de afaceri, utilizând o viziune relevantă a riscului, pusa la dispoziție printr-o analiză care integrează identificarea acestuia și disciplina managerială.

Identificarea riscului îmbunătățește structura organizațională prin luarea deciziilor corecte, formarea unei conduceri mai puternice și prin instaurarea unei culturi orientate către managementul riscului. Încă de la inceputul colaborarii, vă vom prezenta anumite recomandări privind riscurile ce pot fi reduse sau chiar eliminate, în funcție de reprezentarea acestora pe piața de asigurări.

La nivel mondial, Asigurarile Auto sunt cele mai frecvent achizitionate tipuri de asigurare.

Acest lucru se datoreaza atat nevoii reale de protectie, cat si legislatiei care impune asigurarea masinii si a conducatorului auto pentru pagube produse vehiculului propiu, celor cu care se produce coliziunea, precum si protectie pentru raspunderea fata de tertii afectati (pagube materiale si daune pentru decese si accidente).

Asigurare CASCO

Cu ajutorul politei CASCO veti proteja integritatea flotei auto a companiei dumneavoastra de eventualele furturi sau alte tipuri de daune, pe care aceasta le poate suferi, indiferent daca reprezenatii societatii dumneavoastra sunt sau nu responsabili de producerea acestor evenimente nefericite.

Asigurare RCA

Pentru ca stim cat de important este pentru afacerea dumneavoastra sa va protejati parcul auto, Zurich Broker va pune la dispozitie pachetul de Asigurare RCA.

In Romania, asigurarea de raspundere civila pentru pagube produse din accidente de vehicule si tramvaie este o forma de asigurare obligatorie, in conformitate cu Legea Nr 136/1995, privind asigurarile si reasigurarile in Romania, cu modificarile ulterioare.

Află mai multe

In aceasta categorie de asigurari de bunuri sunt incluse bunurile imobile: terenuri, clădiri de birouri, fabrici, locuințe, depozite, garaje.

O afacere de succes presupune investitii constante si semnificative, iar aceste investitii trebuie asigurate in cazul unor situatii neplacute.

Prin Asigurarea Cladirilor si a Continutului, sunt protejate atat cladirile (in integritatea lor constructiva, inclusiv instalatiile care asigura functionalitatea acestora), cat si bunurile (mobilier, mijloace fixe/ obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalatii, materii prime, stocuri).

Acest tip de asigurare este dedicata societatilor care activeaza in diverse categorii comerciale si industriale.

Află mai multe

Asigurarile Financiare reprezinta o forma relativ noua de asigurare aparuta ca o consecinta a procesului de ingustare a distinctiei dintre institutiile financiare si cele de asigurari.

Asigurarea Creditului Comercial

Asigurarea creditului comercial protejaza afacerea dumneavoastra fata de riscul neplatii datoriilor comerciale. Asigura ca toate facturile dumneavoastra vor fi incasate si va permite sa gestionati riscurile comerciale si politice ale comertului.

Acest produs va protejaza compania ajutand-o sa isi imbunatateasca rata de profitabilitate prin evitarea unor potentiale pierderi uriase.

Garantia de Buna Plata

Garantia de Buna Plata reprezinta angajamentul ferm si irevocabil asumat de garantor privind plata in favoarea beneficiarului (furnizorul de bunuri sau servicii) a sumei aferente bunurilor livrate sau a serviciilor prestate, dar nu mai mult decat limita sumei asigurate.

Garantia de Buna Plata este o forma de garantare utilizata exclusiv in mediul privat. De regula se emite pe format conditionat si prevede posibilitatea de executare a acesteia dupa constatarea culpei persoanei asigurate, ca a receptionat marfa sau a beneficiat de servicii pentru care nu a achitat contravaloarea acestora, contravaloare garantata prin polita de asigurare.

Află mai multe

Descoperă avantajele și beneficiile pe care ți le poate aduce o asigurare personalizată.

Consultanții Logisticon vor fi în orice moment alături de tine și îți vor oferi consultanță pentru alegerea celor mai bune soluții de asgiurare.

Află mai multe

©2020 Logisticon. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?