Aministrare flota & servicii VIP

panoman0143.png

 

 

 Divizia Logistica administrare parc auto rulate 

Prin aceasta prezentare vrem sa va captam interesul pentru Divizia de Logistica din cadrul companiei Italoparts, primul prestator profesionist de servicii de administrare parcuri auto pe piata romaneasca.Firma noastra administreaza parcul auto rezultat din recuperari  al principalelor companii de leasing de pe piata romaneasca:Unicredit Leasing IFN,Unicredit Fleet Management,BCR Leasing,BCR Asigurari De Viata,BCR Fleet Management,OTP Leasing,Intesa SanPaolo Leasing,Piraeus Leasing,BRD Sogelease, etc.

DE CE SA EXTERNALIZATI ADMINISTRAREA FLOTEI AUTO REZULTATA DIN RECUPERARI ?  

REDUCETI COSTURILE SI TIMPUL ALOCAT, atat directe (receptie, depozitare, documentatie RAR,daune,service) cat si totale (prin cresterea eficientei in vanzari a masinilor ofertate) beneficiind de experienta, competenta si puterea de negociere a angajatilor nostri.

Transparenta si rapiditate, obtinand rapoarte lunare privind costurile aferente intretinerii flotei dumneavoastra, pentru fiecare vehicul adus la noi;

Reduceti costurile cu personalul auxiliar, externalizand activitatea conexa de administrare a flotei .

 

Divizia Logistica din cadrul companiei ITALOPARTS a administrat un parc auto de 1358 de autovehicule de la infiintare si a avut o medie de 20 de auto/luna vandute.Avand o echipa calificata, divizia Logistica Italoparts raspunde provocarilor administrarii parcurilor auto prin competenta si dedicare in servirea clientului.

Va suntem parteneri in gestionarea afacerii si a nevoilor specifice ale parcului Dumneavoastra auto rezultat din recuperari leasing, combinand oamenii potriviti cu cele mai bune practici si idei pentru a construi cea mai buna solutie de administrare a flotei si rezolvarea problemelor aparute.

Serviciile noastre raspund celor mai sofisticate cerinte si sunt intr-o continua imbunatatire. Ele cuprind toate aspectele administrarii unui vehicul, de la receptie,intretinere ( spalat, depozitare),dosare de dauna, RAR si Service, asigurate contra cost  in baza unui contract de prestari servicii incheiate intre parti.

Capacitatea noastra de negociere si experienta in domeniu ne permit sa dispunem de cele mai bune conditii comerciale pentru intretinerea si gestionarea masinilor recuperate , generand astfel reducerea substantiala a costurilor directe ale clientilor nostrii.

Prin faptul ca masinile sunt depozitate si noi ne ocupam de vanzare si documentatii ,costurile indirecte vor scade, prin economisirea timpului managementului, oferindu-va oportunitatea de a va concentra mai mult asupra activitatii principale a firmei dumneavoastra.

Va oferim transparenta totala privind costurile flotei prin raportari lunare complete privind toate operatiile la care au fost supuse masinile service,RAR, daune,asigurari,intretinere, depozitare.

Veti  economisi bani si timp, prin externalizarea uneia dintre cele mai costisitoare activitati conexe din compania Dumneavoastra.

 

SC Italoparts Car Logistic 

Part of THE PARTS